Om oss

Hvem er vi?

 

 

www.maritimkompetanse.net er en del av selskapet Maritime Kompetanse Limited. Selskapet drives av eierne Per Christian Reite og Jon Arne Kalland, som er hovedinstruktører i Båtførerprøven kursene selskapet tilbyr her.

 

Det unike med våre kurs er at vi tilbyr eksamensgaranti. dvs. om du ikke består betaler du heller ikke. Dette er unikt i markedet og sikrer deg som ønsker båtførerbevis eller SRC/VHF-Sertifikat at du ikke betaler for et kurs uten å sitte igjen med et bevis.

 

Vi er også fleksible mht. hvor kursene blir holdt, vi kommer til de byene som er nærmest der dere som melder dere på befinner dere, på en dato som passer for dere.

 

Kursene vil bli gjennomført som ordinær klasseromsundervisning der hver enkelt kursdeltaker vil ha muligheten til å få ekstra hjelp fra instruktør om det skulle være nødvendig, vi gjør det som skal til for at DERE som kursdeltagere tilegner dere den kunnskapen som skal til for å bestå kurset.

 

Juridisk navn:Maritim Kompetanse Norge Limited. Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende samtale.

Ledelse

Per Christian Reite

Reite har seilt som Offiser (styrmann og Kaptein), på en rekke type fartøy som stykkgods-fartøy langs norskekysten, brønnbåt på britisk sektor, supply-fartøy i Nordsjøen og passasjerfartøy world-wide. Han har også siden 2000 fungert som instruktør innen for maritimsektor.

Jon Arne Kalland

Kalland har seilt som Offiser på en rekke type fartøy alt fra fiskefartøy og ferge, til avanserte Sub Sea konstruksjons fartøy som opererer hovedsakelig i Sør og Latin-Amerika, med avanserte undervanns operasjoner som involverer dykking og

miniubåt (ROV).

Våre Instruktører

 

Vi har i tillegg 4 ansatte Instruktører som har sitt daglige yrke i Sjøfart og som jobber hos oss deltid. De har vært med oss siden vi starten og har bidratt til at vi når er en av landets største aktører innen Båtførerprøven.

 

Vi jobber kontinuerlig sammen som et team for å gjøre oss bedre for at våre kunder skal få et godt grunnlagt for en trygg ferdsel til sjøs.

Kontakt oss

 

Maritim Kompetanse Norge

VIKAGATA 1 - 6010 ÅLESUND

E-post: maritimkomp@gmail.com

Copyright © All Rights Reserved Maritim Kompetanse Norge Ltd.